Συλλήψεις ατόμων στα Γρεβενά για κλοπή και στη Φλώρινα για παράβαση νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

Συλλήψεις ατόμων στα Γρεβενά  για κλοπή και στη Φλώρινα για παράβαση νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Τουρκίας σε περιοχή των Γρεβενών διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για κλοπή με την χρήση συστημάτων πληροφόρησης

Συνελήφθη χθες (06-12-2016) το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων.

Συγκεκριμένα εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τον Γενικό Εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης, με την οποία ο ανωτέρω κατηγορείται για κλοπή με την χρήση συστημάτων πληροφόρησης πράξη που έγινε τον Οκτώβριο του 2010 στην Τουρκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

 

Σύλληψη δύο ατόμων σε περιοχή της Φλώρινας για απάτη και παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

 

Χθες (06-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς έναν άντρα και μια γυναίκα ηλικίας 58 και 44χρονών αντίστοιχα, για απάτη και για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας τους ανωτέρω, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο -45- πλαστικά δοχεία, τα οποία περιείχαν συνολικά -225- λίτρα λάδι, χωρίς να υπάρχουν τα παραστατικά αγοράς και ο αριθμός έγκρισης από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Συνολικά κατασχέθηκαν -45- πλαστικά δοχεία που περιείχαν -225- λίτρα λάδι, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -133,40- ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βεύης Φλώρινας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.