Συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ο “Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας”

Συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ο “Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας”

Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού αναπτύσσεται σύμφωνα με την στρατηγική ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί. Η εξάπλωση του Δικτύου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Η τελευταία προσθήκη εντός της ελληνικής επικράτειας αφορά την ακαδημία Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ η οποία εδρεύει στον νομό Καστοριάς.

‘’Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο δίκτυό μας την ακαδημία του Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ’’ δήλωσε ο Δ/Σ των Σχολών κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η δομή της ακαδημίας αλλά και οι προδιαγραφές της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με συνέπεια πριν από λίγες ημέρες να υπογραφούν τα ανάλογα συμβόλαια και το Δίκτυο να αποκτήσει ένα ακόμα επίλεκτο μέλος.

Η ακαδημία Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ προσδοκεί να προσελκύσει αθλητές ηλικίας 5 – 15 ετών και διαθέτοντας ένα άρτιο καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο που αποσκοπεί στην σωστή και οργανωμένη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών της.
Πλήρες ενταγμένο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η ακαδημία του Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα απολαμβάνει σειρά μοναδικών προνομίων στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση/εδραίωση της ακαδημίας.
Μοναδικά προνόμια όπως η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, η οδοντιατρική κάλυψη, ένα προπονητικό σετ καθώς και ένα αθλητικό πακέτο στοχεύοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των αθλητών.

 

     Ο Πρόεδρος                                                            Ο Διευθύνων Σύμβουλος

                                  Καπουράνης Γιώργος                                                   Βασίλης Κωνσταντίνου

Leave a Reply

Your email address will not be published.