Συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού [φωτογραφίες / βίντεο]

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού (παλαιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο), έναν πλήρως ανακατασκευασμένο χώρο, τον οποίον, όποιος δεν έχει επισκεφθεί, δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι διαθέσιμος στην επαρχία, πραγματοποιήθηκε απόψε (σ.σ. 07 Ιουνίου 2015) η προγραμματισμένη συναυλία μαθητών πιάνου, ακουστικής – ηλεκτρικής κιθάρας, κρουστών και ορχηστρικού συνόλου μαθητών Ωδείου και Φιλαρμονικής.

Το inkastoria φιλοξενήθηκε στο χώρο από το προσωπικό του Ωδείου, συνομίλησε με τους καθηγητές, υπευθύνους τις εκδήλωσης, Ιωάννη Βασιλειάδη και Ελευθερία Γκάγκα και είχε την τιμή να απολαύσει από πρώτο χέρι το υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου αποτέλεσμα που παράγει η δουλειά τους, καθ’ όλην τη διάρκεια της χρονιάς, όπως αυτό αντικατοπτρίστηκε στην απόδοση των μαθητών.

Είναι γεγονός πως, σε πείσμα των καιρών, στο Άργος Ορεστικό δημιουργείται εδώ και χρόνια παράδοση στη διδασκαλία της μουσικής, με το Δημοτικό Ωδείο να ανάγεται σταδιακά σε πόλο έλξης μαθητών πέρα από τα όρια του Άργους Ορεστικού και να αναδεικνύεται επάξια σε σύμβολο της πόλης, αλλά και του Δήμου.

Από εμάς, συγχαρητήρια στους καθηγητές και τους μικρούς πρωταγωνιστές και ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο του Άργους, με την ευχή να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο, χωρίς «εκπτώσεις». Θα σταθούμε δίπλα σας και θα αναδείξουμε κάθε σας προσπάθεια.

IMG_0885(1)

IMG_0871

IMG_0862

IMG_0829

IMG_0845

IMG_0850

Leave a Reply

Your email address will not be published.