Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με εκπροσώπους της γούνας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  με εκπροσώπους της γούνας

 Συνάντηση των εκπροσώπων της γούνας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για το επιχειρηματικό σχέδιο του κλάδου και τις δυνατότητες στήριξης μέσω

των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων

Σύσκεψη με τους φορείς του κλάδου της γούνας, στο πλαίσιο της εκπόνησης του επιχειρηματικού σχεδίου του κλάδου και της ένταξης δράσεων στους αντίστοιχους άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δ. Κοσμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece  Β. Δότσης, πρόεδροι και εκπρόσωποι των εργατικών κέντρων και  των επιμελητηρίων Καστοριάς – Κοζάνης, επιστημονικοί σύμβουλοι και συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου της γουνοποιίας παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις και το  business plan που αποτελεί τη βασική πρόταση των ανθρώπων της γούνας προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Θ. Καρυπίδης άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους του κλάδου και δήλωσε πως το επιχειρηματικό σχέδιο βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση με πολλά πρωτοποριακά και καινοτόμα στοιχεία, ενώ θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των τεχνοκρατών του κλάδου και των υπηρεσιακών παράγοντων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με άμεση προτεραιότητα το εργασιακό ζήτημα, “ώστε να έχουμε άμεσα τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

2 3 4

 
Leave a Reply

Your email address will not be published.