Συναντήσεις Κικίλια με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Συναντήσεις Κικίλια με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωσταντίνο Τσουβάλα συναντήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας και στη συνέχεια με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε να ενημερωθεί για τη νέα τρομοκρατική πράξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή τους, ο Νίκος Τόσκας, έκανε λόγο για εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Κικίλια.

«Το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα» τονίζει η ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει πως επιβάλλεται να αποδοθούν ευθύνες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη. «Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δύο πακέτα – βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε: Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.