Σύλληψη τριών ατόμων στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών (24, 27 και 30 χρονών) οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, το βράδυ της 26-07-2016, στην Καστοριά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε στην Εγνατία οδό Ι.Χ.Ε. οδηγούμενο από τον 27χρονο, με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και σε έλεγχο που έγινε κατά την προσαγωγή τους, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκαν -12,7- γραμμάρια ηρωίνης τα οποία κατείχε από κοινού με τους άλλους δύο ημεδαπούς.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 30χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -1- αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2- μέτρων.
  • -16,1-  γραμμάρια αποξηραμένων κλώνων κάνναβης,
  • -7,3- γραμμάρια σπόρων κάνναβης,
  • -42- δισκία χαπιών την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει,
  • -1- τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης και
  • -30- συσκευασίες που περιείχαν καπνό, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Κατασχέθηκαν επίσης το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. και -2- κινητά τηλέφωνα, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.