Στυτική Δυσλειτουργία – Αίτια και αντιμετώπιση

Στυτική Δυσλειτουργία – Αίτια και αντιμετώπιση

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί ένα θέμα ταμπού μεταξύ των ανδρών και όχι άδικα. Ωστόσο το ποσοστό των ανθρώπων που βιώνει την συγκεκριμένη κατάσταση είναι αρκετά υψηλό, φτάνοντας μάλιστα έως και το 50% στις ηλικίες μεταξύ 40-60 και 20-30% σε μικρότερες ηλικίες. Ως στυτική δυσλειτουργία ονομάζεται η κατάσταση στην οποία ένας άνδρας δεν έχει επαρκή στύση ώστε να ολοκληρωθεί η συνεύρεση.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η συγκεκριμένη πάθηση οφείλεται σε στένωση των αρτηριών που μεταφέρουν το αίμα στο ανδρικό μόριο. Μια κατάσταση παρόμοια με την στένωση των αρτηριών στην καρδιά. Ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι χρήση διεγερτικών χαπιών πριν την συνεύρεση.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά χάπια τέτοιου είδους, ωστόσο κατά την αγορά σας θα πρέπει να προσέξετε να είναι εγκεκριμένα από όλους τους πιστοποιημένους φορείς όπως ο ΕΟΦ. Η καλύτερη επιλογή είναι τα φυσικά διεγερτικά χάπια από βότανα και άλλα φυτικά συστατικά. Τα συγκεκριμένα χάπια, όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω, δεν αποτελούν «φάρμακο» αλλά συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλει στην αύξηση της στυτικής λειτουργίας.

Πως έρχεται η στύση και τι την εμποδίζει;

Όταν ένας άνδρας διεγείρετε ερωτικά, ο εγκέφαλος μεταδίδει μηνύματα στα νεύρα της συγκεκριμένης περιοχής. Εν συνεχεία ο οργανισμός εκκρίνει νευροδιαβιβαστές, χημικές ουσίες δηλαδή του οργανισμού που φτάνουν στο μόριο του ανδρός. Εκεί γίνεται και η τελική διαστολή των αρτηριών και η διέγερση με την παραγωγή μιας ουσίας που ονομάζεται κυκλική γουανοσίνη μονοφωσφατάση (cGMP).

Αφού ολοκληρωθεί η συνεύρεση, τα επίπεδα της cGMP μειώνονται με αποτέλεσμα να επανέρχεται η χαλάρωση των μυών. Τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας ταξινομούνται σε δύο βασικές κατηγορίες. Αυτά που οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες και αυτά που οφείλονται σε βιολογικούς. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Διαβάστε επίσης: 3 προβλήματα υγείας που ίσως ξεκινούν, αν έχετε καιρό να κάνετε σεξ

Στυτικής δυσλειτουργία – Αίτια 

Όπως προαναφέραμε οι λόγοι που ένας άνδρας αδυνατεί να έχει σωστές στύσεις είναι τόσο ψυχολογικοί όσο και βιολογικοί. Οι σημαντικότεροι ψυχολογικοί λόγοι είναι κυρίως το άγχος, το στρες, η ερωτική απογοήτευση και η κατάθλιψη. Αναφορικά με τους βιολογικούς παράγοντες, οι στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε μειωμένη ροή του αίματος, στον διαβήτη, σε ορμονικές διαταραχές (όπως η έλλειψη τεστοστερόνης) και σε νευρολογικές παθήσεις (πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ).

Παράγοντες που ενισχύουν την πιθανότητα για στυτική δυσλειτουργία σε νεαρές ηλικίες είναι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, το κάπνισμα και η ανθυγιεινή διατροφή.

Στυτική Δυσλειτουργία θεραπεία

Στυτική δυσλειτουργία – Αντιμετώπιση

Η θεραπεία για την στυτική δυσλειτουργία, εάν δεν οφείλεται σε κάποια σοβαρή νόσο και πρόβλημα υγείας, μπορεί πολύ εύκολα να αντιμετωπιστεί. Η μείωση του ποτού και του τσιγάρου σε συνδυασμό με μία υγιεινή διατροφή, είναι σε θέση να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί, ότι η κατανάλωση διεγερτικών βοτάνων για αύξηση στύσεων αποτελεί επίσης έναν από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, αναζητήσαμε τα καλύτερα φυσικά διεγερτικά χάπια τα οποία επιφέρουν σημαντικά αποτελέσματα χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Φυτικά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής

Συγκεκριμένα, η Antalia Pharma, μια καταξιωμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών φαρμάκων, σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας με εγκεκριμένα φυτικά χάπια τόσο από τον ΕΟΦ όσο και από αντίστοιχους διεθνής φορείς.

Ειδικότερα, δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας είναι τα διεγερτικά χάπια Arena Rapid και Superman. Πλήρως ελεγμένα και ασφαλή, θα σας βοηθήσουν με την αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

  • Το Arena Rapid αποτελεί ένα φυσικό διεγερτικό χάπι από φυτικά συστατικά και αφροδισιακά βότανα το οποίο αυξάνει την στύση, τα επίπεδα τεστοστερόνης και σας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση κατά την συνεύρεσή σας.
  • Τα χάπια για στυτική δυσλειτουργία Superman, αποτελούν την νέα καινοτομία της εταιρείας, την οποία μπορείτε να βρείτε διαθέσιμη και στα περίπτερα. Με ιδιαίτερα γρήγορη απορρόφηση και 100% φυσικά συστατικά, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής αναζωογονεί και ενεργοποιεί το σώμα σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημε σελίδα της εταιρείας Antalia Pharma τόσο για τα φυσικά διεγερτικά προϊόντα όσο και για τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής, όπως το Tempufen το οποίο ανακουφίζει από συμπτώματα στρές, νευρικότητας, άγχους και κατάθλιψης σε μόλις 20 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Σεξ: Οι 6 λόγοι που δεν κάνουν πια τα παντρεμένα ζευγάρια

Leave a Reply

Your email address will not be published.