Στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης

Στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης

Αυτοψία στις περιοχές του Δήμου Καστοριάς που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα πραγματοποίησε το πρωί τηςΚυριακής 27 Αυγούστουο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνου και του Προέδρου της Τ.Κ. Κορεστείων Τρύφωνα Σαραμπίνα.

Η χαλαζόπτωσηκαι οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες (φασολιού, πατάτας, καλαμποκιού και τριφυλλιού) κυρίως στην περιοχή του Μαυρόκαμπου, της Χαλάρας, του Αγίου Αντωνίου και της Κρανιώνας, με τους παραγωγούς να αναμένουν πλέον τους ελέγχους από τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ.

«Δυστυχώς η χαλαζόπτωση του Σάββατου, σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις, προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. Επισκεπτόμενοι τις περιοχές που επλήγησαν και συζητώντας με τους παραγωγούς, διαπιστώσαμε το μέγεθος της καταστροφής καιθα πιέσουμε για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων», δήλωσε ο Δήμαρχος

Leave a Reply

Your email address will not be published.