Ο Cayetano απογειώνει το Stardust ακόμη μια φορά!

Ο Cayetano απογειώνει το Stardust ακόμη μια φορά!

O Cayetano επιστρέφει στο Stardust για μια ακόμη μεγάλη βραδιά αύριο Παρασκευή 15 Μαΐου…
Ο Γιώργος Μπράτανης a.k.a. CAYETANO, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, με μουσικές σπουδές από μικρή ηλικία, ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία του, σε ηλικία δεκαεννέα ετών, με το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος «Στρογγυλό Κίτρινο» (1996).
Πέντε χρόνια αργότερα, μετά και τον δεύτερο δίσκο, ξεκίνησε τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη. Η εγκατάστασή του στη Βαρκελώνη για τρία χρόνια, ήταν η αρχή για μια νέα μουσική πορεία στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.
Πέρα από τις καθαρά προσωπικές δουλειές του, έκτοτε με το ψευδώνυμο Cayetano, ασχολήθηκε και με τη σύνθεση μουσικής για ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά. Τα remix γνωστών διεθνών καλλιτεχνών ήταν μία ακόμα από τις πολλές επιτυχημένες ενασχολήσεις του, ενώ οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής διαδέχονταν η μία την άλλη.

Φέροντας στο βιογραφικό του εξαιρετικές κριτικές διεθνώς για τα live, τις παραγωγές, και τις ηχογραφήσεις του, τρία χρόνια μετά τον πέμπτο τελευταίο προσωπικό δίσκο του, φέτος κυκλοφόρησε το “The Right Time”. Ένα άλμπουμ με διαφορετική προσέγγιση και στα έντεκα κομμάτια του, στα περισσότερα από τα οποία παίζει σχεδόν όλα τα όργανα μόνος του!

Με τα ταξίδια να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον Cayetano, από τα πολύ νεανικά χρόνια της ζωής του, δεν δίστασε –πολύ πρόσφατα- να δεχθεί την πρόταση για να αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή σε ένα συναυλιακό χώρο στην Κίνα, από όπου και επέστρεψε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.