Καινούρια παρτίδα ξένων ταινιών αγόρασε το Star Channel από συνοικιακό βιντεοκλάμπ

Καινούρια παρτίδα ξένων ταινιών αγόρασε το Star Channel από συνοικιακό βιντεοκλάμπ

Την πρώτη παρτίδα νέων κινηματογραφικών ταινιών από τα τέλη του 2006 αγόρασε την περασμένη εβδομάδα το Star Channel, στελέχη του οποίου δήλωσαν αποφασισμένα να ανανεώσουν τη συλλογή ξένων ταινιών του καναλιού, έστω και μετά από τόσα χρόνια. Όπως αναφέρουν πηγές του τηλεοπτικού σταθμού της Κάτω Κηφισιάς, η ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ένα συνοικιακό βιντεοκλάμπ στην περιοχή της Λυκόβρυσης ανακοίνωσε πως κλείνει έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας και οι ιθύνοντες του Star δεν την άφησαν να πάει χαμένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα λαγωνικά του καναλιού που έσπευσαν στο σημείο, έπειτα από διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη κατάφεραν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή ένα πακέτο με 50 περίπου DVD πρόσφατων επιτυχιών του Χόλιγουντ, οι οποίες ήδη έχουν ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα με την επισήμανση «πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση» ενώ φυσικά θα ενταχθούν και στο hashtag #StarPremiera στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμφωνία θεωρήθηκε ιδιαίτερα επωφελής και για τις δύο πλευρές, με τον ιδιοκτήτη του βιντεοκλάμπ να βρίσκει έναν καλό τρόπο να «ξεφορτωθεί» λίγο από το απόθεμά του και τη διοίκηση του καναλιού από την πλευρά της να εξασφαλίζει υλικό ικανό να γεμίσει το πρόγραμμα ξένων ταινιών του Star τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία.

«Φαίνονταν τόσο αποφασισμένοι να αγοράσουν που είχαν φέρει μαζί και μια μικρή άδεια βαλίτσα να γεμίσουν» δήλωσε στο «Κουλούρι» ο ιδιοκτήτης του βιντεοκλάμπ, ο οποίος παραδέχθηκε πως «ίσως να παρασύρθηκα κι εγώ και να τσίμπησα λίγο την τιμή, αποτρέποντας τους από το να αγοράσουν όσες ταινίες σκόπευαν. Πάντως για 50 DVD έβγαλα 25ο ευρώ από αυτήν την ιστορία, δεν είναι κι άσχημα, άλλωστε αν ήμουν καλύτερος σε κάτι τέτοια μάλλον δεν θα ήμουν ακόμη ιδιοκτήτης βιντεοκλάμπ εν έτει 2014» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου του Star εξέφρασαν την ικανοποίηση του σταθμού για τη συμφωνία, επισημαίνοντας όμως πως η προμήθεια νέων ταινιών δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως το κανάλι πρόκειται να αραιώσει τις προβολές κλασικών αγαπημένων, μεταξύ των οποίων η «Μάσκα», η «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», οι «Τρελές Σφαίρες», το «V for Vendetta», οι «300» και ο «Ναυαγός», τα οποία αναμένεται να προβάλλονται τουλάχιστον 2 ή 3 φορές το χρόνο μέχρι το 2020.

Όπως πρόσθεσαν, στα μελλοντικά σχέδια του σταθμού περιλαμβάνεται η εύρεση και η αγορά της κασετίνας με όλα τα επεισόδια των 10 σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» σε DVD, καθώς οι βιντεοκασέτες που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή για την μετάδοση της σειράς κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έχουν αρχίσει να φθείρονται.

tokoulouri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.