Στα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει το ενδεχόμενο εκλογών ο Μεϊμαράκης – Δεν μίλησε για νίκη της ΝΔ

Στα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει το ενδεχόμενο εκλογών ο Μεϊμαράκης – Δεν μίλησε για νίκη της ΝΔ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να λύσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγή στις κάλπες εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σχολίαζοντας τις τοποθετήσεις υπερ της διεξαγωγής εκλογών από υπουργούς όπως ο Πάνος Σκουρλέτης παρά τις συστάσεις της περασμένης Παρασκευής να σταματήσει η εκλογολογία ο κ. Μεϊμαράκης αναρωτήθηκε «ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα; Τόσο αναξιόπιστος έχει γίνει;».

«Αν είναι τόσο τακτικιστής που δεν τον πιστεύει ούτε ο Σκουρλέτης ότι ένα εσωκομματικό του ζήτημα θα το λύσει στο συνέδριο αλλά θα μας παει σε εκλογές που θα πάνε πίσω τη χώρα και πιθανόν να σημαίνει και άλλο ένα μνημόνιο, τότε είναι πολύ σοβαρό υπουργοί όπως ο κ. Σκουρλέτης να μην τον εμπιστεύονται» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «μεγάλο πολιτικό τυχοδιωκτισμό το να λύσεις ένα εσωτερικό πρόβλημα με προσφυγή στο λάο εις γνώση σου» προειδοποιώντας ότι οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσφυγή για 5η φορά σε κάλπες ενώ δίνουν τα χρήματά τους.

Κάλεσε, δε, εκ νέου τον πρωθυπουργό να ανακοινώσεις τις αποφάσεις του και η οικονομία να πάρει μπρος.

Σε ερώτηση αν η ΝΔ θέλει εκλογές ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε απευθυνόμενος και στο εσωτερικό του κόμματός του ότι «γιατί να μην τις θέλει η ΝΔ τις εκλογές; Τι έχει να χάσει; Δεν είμαι δεμένος αν χάσουμε, δεν με αφορούν αυτά τα προβλήματα».

Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι «όποιος κερδίσει θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα για να πάρει η οικονομία μπροστά και θα βρεθούμε μπροστά σε ένα σκηνικό κοντά σε αυτό του 2010».

Leave a Reply

Your email address will not be published.