Στ. Θεοδωράκης: Η χώρα δεν αντέχει εκλογές(βίντεο)

«Η χώρα δεν αντέχει αυτή τη στιγμή εκλογές, δεν αντέχει αλλαγή Πρωθυπουργού», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι πρέπει να αποφευχθούν οι εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα και πρόσθεσε πως «δεν δίνεις μάχη σταθεροποίησης της χώρας αν πριονίζεις την καρέκλα του Πρωθυπουργού».

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε το κυβερνητικό επιτελείο να δημοσιοποιήσει τον οδικό χάρτη της κυβερνητικής και κοινοβουλευτική δραστηριότητας μέχρι τον Οκτώβριο, έτσι ώστε να μην αιφνιδιάζονται οι πολίτες και τα κόμματα.

Ζήτησε επίσης να γίνει αλλαγή της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς  -όπως είπε- δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη κανενός στο κοινοβούλιο.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι το κόμμα του θα συγκρουστεί «με όλα τα αντιμεταρρυθμιστικά που κάνουν και λένε» και αναφέρθηκε σε όργιο νέων προσλήψεων, για το οποίο έγινε λόγος το Σαββατοκύριακο στον Τύπο.

«Δεν θα επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να αλώσει το κράτος από την άλλη πλευρά στο όνομα ότι και οι άλλοι παλιά τα ίδια κάνανε», διεμήνυσε.

 

naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.