Σουβλάκι κοτόπουλο με κάρυ σως και ρύζι

Σουβλάκι κοτόπουλο με κάρυ σως και ρύζι
Αναμφίβολα το κοτόπουλο ταιριάζει με το κάρυ και πολύ περισσότερο με το ρύζι. Συνδιάστε τα λοιπόν όλα μαζί και θα έχετε μια απίθανη συνταγή.

Υλικά:
λίγη κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη
100 γραμ. τυρί κρέμα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
ζωμός κοτόπουλο (σε κύβο)
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
Σουβλάκια κοτόπουλου (περίπου 600γρ)
Εκτέλεση:
Αλατίστε ελαφρώς τα σουβλάκια. Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τσιγαρίστε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο μέσα σε ελάχιστο λάδι. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το τυρί κρέμα και ανακατέψτε ομοιόμορφα. Σερβίρετε τα σουβλάκια με αυτή τη σως κάρυ και συνοδεύστε με βρασμένο πιλάφι.




Leave a Reply

Your email address will not be published.