Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας που θα… πλήρωνε το ελληνικό χρέος!

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας που θα… πλήρωνε το ελληνικό χρέος!

Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά από ομιλία του στην Ρόδο, συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός για τις κατά καιρούς δηλώσεις του, πως «θα έθετε στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το χρέος». Η σύλληψη έγινε στη Ρόδο. Η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του κ. Σώρρα κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του, καθώς και σε βάρος άλλων τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου από τον αρθρογράφο, Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.
Νωρίτερα στην ομιλία του Αρτέμη Σώρρα στην περιοχή, παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ομιλία του σε αυτή ο κ. Σώρρας ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα! Παράλληλα υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση…
Ο Αρτέμης Σώρρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μπροστά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή θα δικαστεί στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει αφεθεί ελεύθερος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.