Ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζει το πρωτοσέλιδο της Αυγής και ανάβει φωτιές (βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων στα Social Media έχει προκαλέσει το σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο τηλεπαρουσιαστής σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της Αυγής το οποίο είναι αφιερωμένο στην απίστευτη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στο Αιγαίο, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, επιτέθηκε στην εφημερίδα λέγοντας ότι επέλεξε αυτό το πρωτοσέλιδο «για να ξεφύγει από τις ευθύνες της και τα πραγματικά προβλήματα».  Ο τηλεπαρουσιαστής υποστήριξε ότι «είναι συγκινητικό δε λέω, αλλά έχει κι άλλα θέματα η επικαιρότητα» και πρόσθεσε ότι «το προσφυγικό ήταν και χθες δεν σας είδα να συγκινείστε» και συνέστησε στην εφημερίδα να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου

Απάντηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής του έδωσε ο Δημήτρης Οικονόμου για την κριτική που δέχθηκε για το σχόλιό του στο πρωτοσέλιδο της Αυγής.

«Να καταλαβαίνουν τον τρόπο που λέμε τα πράγματα» ήταν η απάντηση του τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε στους «επαγγελματίες της συγκίνησης» και τόνισε ότι η συγκίνηση δεν πρέπει να γίνεται επαγγελματικά.

«Η συγκίνηση δεν μπορεί να είναι α λα καρτ, όταν μας συμφέρει την έχουμε και όταν μας συμφέρει δεν την έχουμε» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.