Εθελοντική Εργασία Καστοριάς: Αίτημα των κατοίκων οι μπάρες στον πλακόστρωτο δρόμο για τους τυφλούς

Νέα στοιχεία για τις μπάρες που τοποθετήθηκαν στον πλακόστρωτο δρόμο για τους τυφλούς δίνει η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς, που πριν από δύο ημέρες προχώρησε σε καταγγελία της συγκεκριμένης δράσης του δήμου χαρακτήρισε “ανίδεους” ή “επικίνδυνα ηλίθιους τους αρμόδιους του δήμου Καστοριάς

Με νέα ανάρτηση τα μέλη της Εθελοντικής Εργασίας τονίζουν:

Για να βάλουμε κάποια πράγμτατα στη θέση τους:
Μας ενημέρωσαν απο τον Δήμο Καστοριάς ότι τα συγκεκριμμένα μεταλλικά “Π” στον πλακόστρωτο διάδρομο για τους τυφλούς και τα άτομα μειωμένης όρασης ήταν λέει ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!

Φυσικά δεν είχαμε σκοπό με την συγκεκριμένη ανάρτηση να προσβάλουμε υπαλλήλους ή αιρετούς για την νοημοσύνη τους, αλλά να “επισημάνουμε” τα κακώς κείμενα και τις κακοτεχνίες στη πόλη.
Ζητάμε δημόσια συγγνώμη λοιπόν από υπαλλήλους που απλά κάνουν τη δουλειά τους και εκτελούν οδηγίες αλλά θεωρούν ότι προσβλήθηκαν.

Και μπορεί οι κάτοικοι να αιτούνται ότι νομίζουν πως τους βολεύει, αλλά πολλές φορές δεν σκέφτονται ότι υπάρχουν και άλλα άτομα (που αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιούν τις υποδομές για ΑμεΑ επειδή απλούστατα είναι κατασκευασμένα τμηματικά ή δεν υπάρχουν κάν ή δεν είναι λειτουργικές, όπως σε αυτή τη περίπτωση).

Πιστεύουμε ότι υπάρχει η στοιχειώδης τεχνογνωσία ώστε οι υποδομές για ΑμεΑ να γίνονται λειτουργικές. Αν επεμβαίνουν οι κάτοικοι με δικά τους αιτήματα και πάλι θα πρέπει να εξετάζονται τα αιτήματα αυτά σε ότι αφορά την τελική απόφαση με βάση κριτήρια λειτουργικότητας, ασφάλειας και αισθητικής που να εξυπηρετούν τις ανάγκες ΟΛΩΝ!

Η πρώτη καταγγελία ανέφερε:

“Τελικά οι “άρχοντες” & οι υπεύθυνοι υπάλληλοι του δήμου μας ή ανίδεοι είναι ή επικίνδυνα ηλίθιοι… Μάλλον τα πέρασαν για διακοσμητικά πλακίδια… και το “τερατούργημα” το ολοκληρώνει το σιδερενιο “πι”…”

sentra.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.