ΣΕΓ-το θέμα της επόμενης έκθεσης: “Η Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή”.

ΣΕΓ-το θέμα της επόμενης έκθεσης: “Η Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή”.

Την επίσημη έναρξη της εκθεσιακής περιόδου της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2016,  εγκαινίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών. Παρουσιάστηκε τη νέα θεματική της Έκθεσης  “Η Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή”. Το θέμα αυτό ολοκληρώνει την τριλογία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την «Ελληνίδα Θεά» και συνεχίστηκε με τη «Θνητή Θεότητα», φέτος, ο συνεργάτης του ΣΕΓ και καθηγητής του Royal College of Art-London, δημιουργός – σχεδιαστής, κ.  Βασίλης Καρδάσης, εμπνέεται από καλλιτεχνικά αριστουργήματα και τη σοφία της φύσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓ, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο για το γεμάτο συμβολισμό θέμα το οποίο τεκμηριώνει την ικανότητα των Ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους τεχνικές επιδεξιότητες την έμπνευση των δημιουργών τους χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα.

Η Μητέρα αυτή, φορά το ένδυμα γούνας «Οι Τέσσερις Εποχές»  θέλοντας να τονίσει ότι η γούνα αποτελεί ένα ακόμη υλικό που μπορεί και πρέπει να αποτελεί μέρος της ζωής κάθε εποχής του χρόνου.

cc1eee38ea9203c89601d0403577725f_L

Την έμπνευση αυτή στήριξαν, ηθικά και υλικά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η εταιρεία του κ.  Βλαχάκη, Expοpel  s.a. για τρίτη συνεχή χρονιά.   Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με τους συνεργάτες της ομάδας MM Creative.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.