Σακοράφα: Πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση

Την άποψη ότι η παραχώρηση του Ελληνικού στην εταιρεία Lamda Development θα είναι πλήρης υποταγή και αυτής της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση εξέφρασε η εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».

Ειδικότερα, η Σ. Σακοράφα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Παναμά ως επικεφαλής αντιπροσωπείας των ευρωβουλευτών, επεσήμανε ότι «Η σημερινή κυβέρνηση, με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό, αλλά και κάθε υπουργό ξεχωριστά, φέρουν ακέραια την ευθύνη της σκανδαλώδους πώλησης του Ελληνικού. Η δε δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου περί λειτουργίας καζίνο προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τα κινήματα, αλλά και προσβάλλει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, ανέφερε ότι «όποια εξέλιξη ταυτιστεί με την πρακτική την οποία στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του προσωπικά καταδίκασαν απερίφραστα και την ονομάτισαν ως σκάνδαλο, θα είναι εξέλιξη συναλλαγής, συνδιαλλαγής και πλήρους υποταγής στην οικογένεια Λάτση. Η ευθύνη είναι πλέον προσωπική, πολιτική και ασφαλώς ποινική».

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.