Κρυφή κάμερα αποκαλύπτει τη φρίκη στη Ράκα, την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών (βίντεο)

Κρυφή κάμερα αποκαλύπτει τη φρίκη στη Ράκα, την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών (βίντεο)

Σταυρωμένοι στους δρόμους, αποκεφαλισμοί, ομοφυλόφιλοι που δολοφονούνται με πτώση από ψηλά κτήρια και κελιά στους δρόμους είναι κάποιες από τις εικόνες φρίκης που συνθέτουν την καθημερινότητα στη Ράκα, την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών.

Οι κάτοικοι της πόλης ζουν σε μία κόλαση καθώς εκτός από το αυστηρό καθεστώς των τζιχαντιστών αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους καθώς δεν έχουν νερό, ηλεκτρικό και έχουν και το φόβο των βομβών από τα συμμαχικά αεροσκάφη που βομβαρδίζουν την πόλη.

Σύμφωνα με κατοίκους το πρώτο πράγμα που αντιμετωπίζουν βγαίνοντας στους δρόμους είναι η θρησκευτική αστυνομία που περιπολεί στους δρόμους και ψάχνει άτομα για να τιμωρήσει.

Ένας καθηγητής αποκαλύπτει ότι το νερό πριν το πιουν πρέπει να το βράσουν, το ρεύμα είναι πολυτέλεια και πληρώνουν πολύ ακριβά για τα τρόφιμα. Κάθε πρωί όπως λέει, είναι αναγκασμένος να πηγαίνει στο τζαμί να προσευχηθεί και διδάσκει στο σχολείο μόνο ότι του επιβάλλουν οι τζιχαντιστές.

Φοβάται όπως συμπληρώνει ότι μπορεί να συλληφθεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς κανείς να του εξηγήσει την αιτία, αλλά αυτό που τον φοβίζει περισσότερο όπως λέει, είναι ότι οι τζιχαντιστές «φυτεύουν» ιδέες στα νέα παιδιά μέσω της συνεχούς προπαγάνδας.

Στους δρόμους συμπληρώνει, βλέπεις αιχμαλώτους δεμένους με αλυσίδες, οι γυναίκες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνες τους και η κριτική στο καθεστώς τιμωρείται με θανατική ποινή.

Την κατάσταση στη Ράκα, περιγράφει και ένα βίντεο με κρυφή κάμερα που τράβηξε μία γυναίκα με κίνδυνο της ζωής της.

Η γυναίκα περπατάει στους δρόμους, δέχεται παρατήρηση από έναν άνδρα ότι δεν είναι καλυμμένη σωστά και μπαίνει σε ένα δωμάτιο όπου μία Γαλλίδα που έχει ενταχθεί στους τζιχαντιστές προσπαθεί να εξηγήσει στη μητέρα της ότι δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και προσπαθεί να την πείσει ότι όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση είναι ψέματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.