Διαδικτυακή απάτη από Ρουμάνο στην Πρέβεζα

Ο 32χρονος Έλληνας είχε εντοπίσει την προηγούμενη Δευτέρα την αγγελία που είχε αναρτήσει ένας άγνωστος για την πώληση της μοτοσικλέτας του και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Ο «πωλητής» τον έπεισε να καταθέσει 1.700 ευρώ για την αγορά σε τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά ο αγοραστής δεν παρέλαβε ποτέ τη μηχανή

Διαδικτυακή απάτη από Ρουμάνο στην Πρέβεζα

Άλλο ένα κρούσμα διαδικτυακής απάτης με ηλεκτρονική αγγελία «μαϊμού» σε ιστοσελίδα πώλησης και ανταλλαγής οχημάτων, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας στην Πρέβεζα, όπου κατοικεί το θύμα.
Ο 32χρονος Έλληνας είχε εντοπίσει την προηγούμενη Δευτέρα την αγγελία που είχε αναρτήσει ένας άγνωστος για την πώληση της μοτοσικλέτας του και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Ο «πωλητής» τον έπεισε να καταθέσει 1.700 ευρώ για την αγορά σε τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά ο αγοραστής δεν παρέλαβε ποτέ τη μηχανή.
Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 61χρονος Ρουμάνος, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.