Ρόδος: Άφαντη η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος της μέσα σε χαρτοκιβώτιο – Νέες έρευνες!

Ρόδος: Άφαντη η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος της μέσα σε χαρτοκιβώτιο – Νέες έρευνες!

Καμία πρόοδος παρά τις επίπονες και συνεχείς έρευνες των αστυνομικών δεν σημειώθηκε για τον εντοπισμό άγνωστης μητέρας που εγκατέλειψε βρέφος κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων…

σε χάρτινο κιβώτιο στην παραλία «Λί» των Πεύκων, το μεσημέρι της Κυριακής, 7 Μαΐου 2017. Οι αστυνομικοί, που διενεργούν τις έρευνες προέβησαν σε έλεγχο φαρμακείων και φαρμακευτικών εταιρειών, προκειμένου να διαπιστώσουν εαν υπήρξε αγορά φαρμάκων διακοπής σπασμών και γάλακτος από μητέρα χωρίς αποτέλεσμα.

Έλεγχοι διενεργήθηκαν παραπέρα σε γυναικολόγους γιατρούς και μαιευτικές κλινικές χωρίς ομοίως αποτέλεσμα, ενώ αναζητήθηκαν πληροφορίες και από αρμόδιους στον κρατικό αερολιμένα και στο λιμάνι της Ρόδου για διακινούμενους επιβάτες. Στο μεταξύ το βρέφος χαίρει άκρας υγείας, αναπτύσσεται ομαλά, δεν φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κατατάξουν σε άλλη φυλή ούτε και πάσχει από κάποιο σύνδρομο. Χθες οι αστυνομικοί μετά από πληροφορία που είχαν διενήργησαν έλεγχο στα ΚΤΕΛ εξετάζοντας οδηγό λεωφορείου χωρίς να προκύψει κάτι το σημαντικό.

Πηγή: dimokratiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.