Προπώληση φτηνών εισιτηρίων για το 38o River Party

Προπώληση φτηνών εισιτηρίων για το 38o River Party

adynamiaΤο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, ξεκινάει το ξέφρενο ταξίδι του για το 2016! Δείτε πρώτοι το επίσημο video με τις στιγμές που πέρασαν το περασμένο καλοκαίρι και ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα ακόμη καλύτερο 38ο River Party!

Η προπώληση των πρώτων 500 μόνο εισιτηρίων θα ανοίξει αυτή την Τρίτη 1 Μαρτίου στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ (5ήμερο εισιτήριο συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος κατασκήνωσης).

Με την εξάντληση των εισιτηρίων θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τα επόμενα διαθέσιμα εισιτήρια σε νέα τιμή. Λόγω μεγάλης ζήτησης ο κάθε αγοραστής θα μπορεί να αγοράζει μέχρι 4 εισιτήρια στην συγκεκριμένη προσφορά.

Το ταξίδι για το ομορφότερο 5ήμερο του καλοκαιριού ξεκίνησε, το ΔΙΚΟ ΣΟΥ RIVER PARTY θα είναι και φέτος εδώ, στο Νεστόριο Καστοριάς, από 3 έως και 7 Αυγούστου γεμάτο μουσική, διασκέδαση, βουτιές στο ποτάμι και το μαγικό συναίσθημα που μόνο όποιος το έχει ζήσει μπορεί να το καταλάβει!

Η μεγάλη του επιτυχία το κατέταξε στα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του “Europe Festival Awards 2012”. Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη απογείωση, με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι δίπλα στο ποτάμι. Πάρτε τις σκηνές σας, την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές του φετινού καλοκαιριού!

Leave a Reply

Your email address will not be published.