Ρεσιτάλ πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού

Ρεσιτάλ πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού

resital-pianou-argosΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Ορεστικού σας προσκαλεί στο ρεσιτάλ Πιάνου της ταλαντούχας μουσικού Fateme Beytollahi (Λεόμπεν Αυστρίας) την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου. Θα ακουστούν έργα των Johannes Brahms, Ludwig van Beethoven, Fanny Hensel-Mendelssohn Mendelssohn, Robert Schumann και Αθανασίας Κοντού.

Η Fateme Beytollahi γεννήθηκε το 1993 στο Λεόμπεν, πόλη του κρατιδίου της Στυρίας (Αυστρία). Ξεκίνησε τις μουσικές τις σπουδές στην ηλικία των τεσσάρων στο Ωδείο Johann-Joseph Fux στο Γκρατς με τον Christian Aigner. Στη συνέχεια έμαθε στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και “Performing Arts” του Γκρατς με την Maria Zgubic. Το 2011 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και “Performing Arts” της Βιέννης. Σήμερα σπουδάζει με τον Herald Ossberger και τον Peter Józsa πιάνο, τσέμπαλο και Παιδαγωγική του Πιάνου στη Βιέννη και στο Γκρατς.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα master-class πιάνου με τους: Susanna Spaemann (“Vienna Young Pianists”), Eugen Jakab, Annamaria Bodoky-Krause, Elisabeth Eschwe (“Allegro Vivo”), Alexander Rößler (“Vienna Master Classes”), Christoph Berner, Peter Ovtcharov, Christopher Hinterhuber (“Allegro Vivo”), Erik T. Tawaststjerna, Daniel Blumenthal, Stefan Arnold, Peter Laul, Andrei Ivanovitch, Murray McLachlan, Nelita True, Joseph Banowetz, Leslie Howard (“Chetham’s Piano Summer School”) και έχει σπουδάσει μουσική δωματίου με τους: Herbert Kefer, Peter Schuhmayer (Artis Quartett), Tim Ovens και Andrea Bischof.
Η Fateme Beytollahi εμφανίζεται συχνά τόσο ως σολίστ, όσο και ως μουσικός δωματίου σε διάφορα σύνολα. Έχει δώσει συναυλίες σε όλη την Αυστρία, αλλά και στην Ιταλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.