Ραχήλ Μακρή: «Οι εκλογές γίνονται για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές»

«Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά», είπε η κα Μακρή

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ραχήλ Μακρή, υπογραμμίζοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός οδηγεί την χώρα στις εκλογές για να «φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές» αλλά και για να απαλλαγεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το όχι είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως δήλωσε η βουλευτής Κοζάνης, που εχθές έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, τους περασμένους μήνες υπήρξε φίμωση και έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της Κυβέρνησης. «Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά», τόνισε η κα Μακρή.

Η κα Μακρή προέβλεψε ότι το ευρώ θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια και εξέφρασε την στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ευθέως αν θα συμμετάσχει στην Αριστερή Πλατφόρμα.
«Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές», είπε η βουλευτής.

 

www.protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.