Βίαζαν 26χρονη υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες της

Ένας συνομήλικός της την έπεισε να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες της και κατόπιν την εξανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και με έναν φίλο του, υπό την απειλή ότι θα τις δείξει στην οικογένειά της
Σε μια απίστευτη υπόθεση κατ’ εξακολούθηση βιασμού και εκβιασμού που στήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μια 26χρονη κοπέλα έπεσε θύμα ενός συνομήλικού της άντρα που της έστησε παγίδα για να την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά. Αρχικά την προσέγγισε μέσω του κοινωνικού δικτύου και την έπεισε να του στείλει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατόπιν, αφού διέγραψε το προφίλ του, επικοινώνησε μαζί της, την ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του τις φωτογραφίες της και την απείλησε ότι αν δεν έκανε σεξ μαζί του θα τις έστελνε στην οικογένειά της!
Η κοπέλα ενέδωσε και ο βιασμός συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο άντρας έφερνε μαζί του και ένα φίλο του, που μαζί ικανοποιούσαν τις άρρωστες σεξουαλικές τους ορέξεις. Τελικά η 26χρονη έκανε την καταγγελία στην Δίωξη, η οποία έφτασε στα ίχνη του άντρα και τον συνέλαβε, ενώ κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του. Παραμένει ασύλληπτος ο συνεργός του, του οποίου τα στοιχεία είναι άγνωστα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.