Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop κοσμημάτων | Τιμή: 2.800€

Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop κοσμημάτων | Τιμή: 2.800€

Ενδιαφέρεστε για αγορά χειροποίητων κοσμημάτων σε τιμές χονδρικής πώλησης; Θέλετε να αναβαθμίσετε τα προϊόντα σας με χιλιάδες νέα κομμάτια σε μοναδική τιμή προσφοράς; Θέλετε μήπως ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα για να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας online; Τότε συνεχίστε την ανάγνωση…

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) κοσμημάτων, αξεσουάρ και καλλυντικών Kosmimax.gr, αναζητά νέο αγοραστή. Σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα στοκ προϊόντων αποτελούμενο από περισσότερα από 3.000 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου υπέροχων κοσμημάτων από ασήμι και ατσάλι, μοναδικές τσάντες και μπιζού για όλα τα γούστα.

Είτε θέλετε να προμηθευτείτε νέα προϊόντα είτε να αποκτήσετε ολόκληρο το eshop ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τις διαδικτυακές πωλήσεις, έχουμε την λύση για εσάς.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα Kosmimax.gr θα λάβετε:

  1. Ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες τον μήνα.
  2. Μεγάλη ποσότητα εμπορευμάτων (πάνω από 3.000 κομμάτια)
  3. Τη διακριτική επωνυμία του μαγαζιού (brand name + domain name) τα οποία είναι ήδη γνωστά στο κοινό.
  4. Πληροφορίες σχετικά με τους προμηθευτές.
  5. Κοινωνικά Προφίλ σε Facebook και Instagram
  6. Επαγγελματικούς λογαριασμούς στις πλατφόρμες Skroutz και BestPrice.
  7. Μεγάλη προοπτική κέρδους από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα έχει βελτιστοποιηθεί για το SEO και ήδη λαμβάνει αρκετά οργανικά αποτελέσματα και παραγγελίες αφού εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων για ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Επιπρόσθετα είναι καταχωρημένη και στις δημοφιλές μηχανές αναζήτησης προϊόντων.

Η τιμή χονδρικής πώλησης για όλα τα ανωτέρω ανέρχεται στα 2.800€ χωρίς ΦΠΑ. Εάν πάλι ενδιαφέρεστε μόνο για την αγορά των εμπορευμάτων, ήτοι 3.000+ προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, η τιμή χονδρικής πώλησης ανέρχεται στα 1.900€ χωρίς ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα πατώντας εδώ.

κοσμήματα και αξεσουάρ χονδρική πώληση

Leave a Reply

Your email address will not be published.