Πρώην τραπεζίτης βασάνιζε επί 3 μέρες γυναίκα πριν τη σφάξει

Πρώην τραπεζίτης βασάνιζε επί 3 μέρες γυναίκα πριν τη σφάξει

Ένας Βρετανός τραπεζίτης ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε δυο γυναίκες στο διαμέρισμά του στο Χονγκ Κονγκ πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης   βασάνιζε επί τρεις ημέρες  τη μια από τις δυο γυναίκες ενώ κατέγραφε με το κινητό τους τις ειδεχθείς πράξεις του.

Ο 31χρονος  Ρούρικ Τζάτινγκ, εργάζονταν στην αμερικανική τράπεζα  Merrill Lynch, δελέασε τα θύματά του προσφέροντάς τους μεγάλο χρηματικό ποσό, πριν τα μαχαιρώσει.

Το ένα θύμα, η 23χρονη Σουμάρτι Νίνγκσιχ, ανύπαντρη μητέρα, υπέστη επί τρεις ημέρες «βάναυσες πράξεις βίας  που περιλάμβαναν sex toys, πένσες, μία ζώνη» καθώς και χτυπήματα από τον κατηγορούμενο όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας. Μάλιστα ο δράστης κατέγραψε με το κινητό του κάποια από τα βασανίστρια αυτά.

Μετά τα βασανίστρια ο  Τζάτινγκ έκοψε τον λαιμό του θύματός του με μαχαίρι. Μετά από τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε το άψυχο σώμα της με πλαστικό και το έβαλε σε βαλίτσα που βρέθηκε στο μπαλκόνι του.

Μια εβδομάδα περίπου μετά την πρώτη δολοφονία, ο 31χρονος βρήκε σε μπαρ κοντά στο διαμέρισμά του το δεύτερο θύμα του, την 26 Σένενγκ Μιγιάσιχ, από την Ινδονησία.  Οι δυο τους πήγαν στο διαμέρισμα του Τζάτινγκ και η κοπέλα άρχισε να παλεύει μαζί του και να φωνάζει όταν είδε ένα φίμωτρο. Ο Τζάτινγκ της έκοψε τον λαιμό και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

«Φαίνεται πως είχε παραισθήσεις όταν έφτασαν», είπε ο κατήγορος στο δικαστήριο.

Ο Τζάτινγκ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, οι οποίες εκτιμάται ότι εργάζονταν ως ιερόδουλες για να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Ο δικηγόρος του Τζάτινγκ υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έχει διαταραχή προσωπικότητας

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.