Ο παραμυθένιος γάμος της αδικοχαμένης Νταϊάνας με τον Κάρολο – 4 φωτογραφίες που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Ο παραμυθένιος γάμος της αδικοχαμένης Νταϊάνας με τον Κάρολο – 4 φωτογραφίες που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

 

Μία ιδιωτική συλλογή συλλογή φωτογραφιών από τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου πρόκειται να δημοπρατηθεί,  34 χρόνια μετά το… κλικ του φωτογράφου.

 Τα 12 στιγμιότυπα έχουν τραβηχθεί, μετά την τελετή στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου, στο παλάτι του Mπάκινγχαμ στις 29 Ιουλίου του 1981.

Οι φωτογραφίες, επτά ασπρόμαυρες και πέντε έγχρωμες, προέρχονται από τον βοηθό του Άγγλου φωτογράφου  Patrick Lichfield και αργότερα Λόρδο Lichfield, σύμφωνα με την εταιρεία δημοπρασιών.

Έξι από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος φωτογραφίες απεικονίζουν την Νταϊάνα φορώντας το νυφικό της μαζί, με μελή της οικογένειες στο πάρτι του γάμου, συμπεριλαμβανομένων της πριγκίπισσας, του πρίγκιπα Κάρολου, της πριγκίπισσας Άννας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του πριγκίπισσα Ανδρέα.

Κάποια φωτογραφία απεικονίζει τη νύφη να κρατάει την 5χρονη Kλημεντίνη Χάμπρο , το νεότερο παρανυφάκι της, ενώ σε κάποιες άλλες απαθανατίζεται το βασιλικό ζεύγος στο  μπαλκόνι του παλατιού να χαιρετάει το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί από κάτω.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας πρόκειται να δημοπρατηθούν τον Σεπτέμβριο και θα συνοδεύονται από ένα γράμμα με όλες τις λεπτομέρειες αλλά και από πιστωτικό γνησιότητας.

Η δημοπρασία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου του 2015  στη Μασαχουσέτη από την RR Auction.

Leave a Reply

Your email address will not be published.