Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Γιοβάνη, Βασίλη Γκουλέκα, Κατερίνα Κασιμιάδου, Μαρία Μαντζάρη, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννη Νένο, Αφροδίτη Ουζούνη, Στέργιο Φιλιάδη και Νίκο Χατζηκυριακίδη.

Η ομάδα του συνδυασμού συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, Μελανία Σαρίδη και εκπροσώπους των εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την κάλυψη των θέσεων στα πληρώματα του ΕΚΑΒ από νοσηλευτές και πάσης φύσεως υγειονομικό προσωπικό. Το προσωπικό παρουσίασε αναλυτικά την κατάσταση, παρέχοντας συγκεκριμένα στοιχεία στον Δήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στους αρμόδιους φορείς.

Παράλληλα, συζητήθηκαν πάγια αιτήματα του Κέντρου Υγείας, ενώ επιβεβαιώθηκε η στήριξη που προσφέρει ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια στο Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.