Πρόσκληση των συλλόγων της Καστοριάς για την Τράπεζα Μυελού των Οστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Σύλλογοι:

1.  Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών  «Μαζί σου».

2.   Η Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό /Δ.Α.Δ  Νομού Καστοριάς.

3.   Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς.

4.   Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Σπασμένο ρόδι».

5.   Ο Όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης   Καστοριάς «Μύησις».

6.   Ο  πολιτιστικός σύλλογος «Αθανάσιος Χριστόπουλος»

7.   Η “Μελωδία της Καρδιάς”

8.   Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστοριάς «Το Απόζαρι»

σε συνέχεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 12, 13 και 30 Ιουνίου 2015 για την εκστρατεία εθελοντισμού & ενημέρωσης για την  Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών με τη συνεργασία  του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους, τα σχολεία, τους μεμονωμένους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο έπακρο σε αυτό το κάλεσμα βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για τη ζωή. Ο αριθμός των εθελοντών που έδωσαν δείγμα DNA και εξέπεμψαν μήνυμα ζωής ήταν ικανοποιητικότατος για το μέγεθος του Νομού μας.

Οι παραπάνω προσπάθειες έφεραν ως αποτέλεσμα τη συνεργασία συλλόγων και επιστημόνων υγείας  έτσι ώστε να δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα ενημέρωσης αλλά και λήψης δειγμάτων DNA στην πόλη της Καστοριάς. Φυσικά η πρόσκληση για συνεργασία παραμένει ανοιχτή προς όλους τους φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους εθελοντές του Νομού Καστοριάς έτσι ώστε να μεγαλώσει η λίστα των συμμετεχόντων. Κανείς μας δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια.

Με δελτία τύπου που θα ακολουθήσουν  το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο επικοινωνίας και επαφής για τη υλοποίηση της σχετικής δράσης.

Τηλ. Επικοινωνίας: Δήμητρα Κεχαγιά   6942527869

Leave a Reply

Your email address will not be published.