Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του Prince – Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών;

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 57χρονου σταρ της ποπ μουσικής Prince, ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στον χαμό του.

Αφορμή για τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι το περιστατικό που συνέβη λίγες μέρες πριν το θάνατό του και τα οποία φουντώνουν, πράγμα που διευκολύνεται από την απουσία επίσημων τοποθετήσεων από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, έξι μέρες πριν το θάνατο του και ενώ επέστρεφε από συναυλία στην Ατλάντα το αεροπλάνο που τον μετέφερε πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ιλινίος προκειμένου ο Prince να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αρχικά, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του μίλησαν για γρίπη, από την οποία ο Prince δεν είχε αναρρώσει πλήρως.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως ισχυρίζονται πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αναγκαστική προσγείωση 48 λεπτά πριν τον τελικό προορισμό. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα, το τραβούν λίγο περισσότερο αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί χορήγησαν στον Prince ένεση, η οποία δίνεται μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail οι γιατροί συνέστησαν στον Prince να παραμείνει για νοσηλεία και να παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη καθώς το νοσοκομείο δεν ικανοποίησε το αίτημα του για ιδιωτικό δωμάτιο και έτσι αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ ακόμη δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Επίσης, ακόμη μια αναφορά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Prince εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε φαρμακείο με όσους τον είδαν να αναφέρουν πως ήταν «αδύναμος και νευρικός». Πολλοί αναρωτιούνται γιατί πήγε ο ίδιος ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε μέσα στην εβδομάδα.

Και ενώ εμφανίζονται αυτά τα σενάρια η θλίψη για το χαμό του είναι τεράστια με τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να μην μπορούν να πιστέψουν τι ακριβώς συνέβη. Δεκάδες είναι εκείνοι που συρρέουν έξω από το σπίτι του στη Μινεσότα αφήνοντας λίγα λουλούδια, ένα τρυφερό σημείωμα και κάποιο αντικείμενο συναισθηματικής αξίας θέλοντας να τιμήσουν έτσι τον μεγάλο καλλιτέχνη της ποπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.