ΣΕΓ: Είμαστε εδώ, “Είμαστε εδώ, μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί”

“Πάμε πολύ καλά, η έκθεση βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πελάτες όχι μόνο από τη Ρωσία, αλλά και από την Κίνα, την Ουκρανία, την Κορέα και την Ιαπωνία”, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓ Μηνάς Κουτσουλιώτας, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ΣΕΓ, καταγράφοντας το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις δύο πρώτες μέρες της Fur Excellence. “Οι τιμές που προσφέρουν οι γουνοποιοί είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές” επεσήμανε ο πρόεδρος, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της Καστοριανής βιομηχανίας γούνας: “Η ποιότητα, ο σχεδιασμός, είναι σε υψηλό επίπεδο” σημείωσε. «Η φετινή FEA είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς όλων μας, η οποία επιβραβεύτηκε από τους πελάτες μας», δήλωσε τέλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Μηνάς Κουτσουλιώτας.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Ντίνος Σαλαγιάννης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της έκθεσης, σημειώνοντας ότι η επισκεψιμότητα είναι στοχευμένη, ποιοτική και αποδίδει καρπούς. Σημείωσε βέβαια ότι η επισκεψιμότητα από Έλληνες κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η δήλωση του πως μια έκθεση δεν είναι αρκετή. “Οι προσπάθειές μας πρέπει να είναι μεγαλύτερες” σημείωσε

“Είμαστε εδώ, υπάρχουμε, μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί, με περισσότερες συμμετοχές συναδέλφων” επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓ Σάκης Μαλεγκάνος.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΓ Μηνά Κουτσουλιώτα, του αντιπροέδρου του ΣΕΓ Σάκη Μαλεγκάνου και του αντιπροέδρου Ντίνου Σαλαγιάννη.

Αποστολή, ρεπορτάζ: Μάρκος Πετρόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published.