Πού κινούνται οι έρευνες για την φριχτή δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου

Πού κινούνται οι έρευνες για την φριχτή δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου

Συγγενείς, φίλους και ιερωμένους, είτε από την Ιερά Μονή που λειτουργούσε ο Αρχιμανδρίτης είτε από άλλες εκκλησίες, έχουν αρχίσει να καλούν για κατάθεση οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να μικρύνουν όσο γίνεται περισσότερο τον κύκλο των προσώπων που μπορεί να πήγαιναν στο σπίτι του ιερέα.

Το γεγονός ότι άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο του δείχνει στις Αρχές ότι ο δράστης είναι άτομο το οποίο έχει πάει ξανά στο σπίτι του θύματος.

Η πληροφορία για ύπαρξη ένας ατόμου, το οποίο οι γείτονες το έβλεπαν συχνά να πηγαίνει βόλτα το σκύλο του θύματος, δεν βοήθησε τις αρχές καθώς όπως αποδείχτηκε πρόκειται για το φίλο του ιερέα.

Είναι το άτομο που είχε ειδοποιήσει και την αστυνομία όταν ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε ο πατέρας Ιερόθεος στα τηλεφωνήματα του.

Πάντως οι τελευταίες κλήσεις που μπορεί να δέχτηκε ή που έκανε ο Αρχιμανδρίτης θα βοηθήσουν σίγουρα τους αστυνομικούς.

Μπορεί φεύγοντας ο δολοφόνος να πήρε ακόμη και τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου του θύματος όμως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας θα παραδώσει ολόκληρο το κατάλογο με τις κλήσεις του.

 «Ίσως από αυτόν τον κατάλογο να προκύψουν και νέα πρόσωπα …», λέει στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Πάντως τα αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σίγουρα θα βοηθήσει όταν προκύψουν αυτά τα νέα πρόσωπα, καθώς θα πρέπει να αιτιολογήσουν την παρουσία τους στο σπίτι του Aρχιμανδρίτη.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.