Πως σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος την μείωση στο μισθό των βουλευτών

Μέσω του προσωπικού του προφίλ που διατηρεί στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καστοριά, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, προχώρησε σε σχολιασμό για το γεγονός της επερχόμενης μείωσης στη βουλευτική αποζημίωση, όπως αυτή απορρέει από το 3ο Μνημόνιο που έρχεται , μετά από συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης με τους «θεσμούς»

Ο κ. Διαμαντόπουλος κάνει λόγο για δικαίωση μετά τους χλευασμούς που δέχτηκε όταν αρνήθηκε να παραδώσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το κείμενο από την ανάρτηση του: 

Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται όταν δικαιωθούν σε κάτι που είχαν προβλέψει ή για κάτι που είχαν προειδοποιήσει.
Όταν όμως έχεις λοιδορηθεί,χλευαστεί και δεχτεί ειρωνικά σχόλια γι αυτή σου την πράξη,η δικαίωση έχει την αξία της.
Έπειτα λοιπόν και από την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού,παραθέτω παράγραφο της-τότε-απάντησης μου σε τοπικό δημοσιογράφο για την άρνηση μου,στην προτροπή του προέδρου να παραδώσω το υπηρεσιακό αυτοκίνητο:

<<Μάλιστα θέλω να σας υπενθυμίσω φρεσκάροντας την μνήμη σας, πως η μεγαλύτερη περικοπή των βουλευτικών διευκολύνσεων έγινε από την κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου έτσι ώστε ο λαός να καταπιεί ευκολότερα το “χάπι” του μνημονίου, αντιλαμβανόμενος τις περικοπές ως ισοδύναμες “θυσίες” των πολιτικών προσώπων, που προηγούμενα τους επέβαλαν πολιτικές εξαθλίωσης, τα αποτελέσματα των οποίων ζούμε καθημερινά.>>

ΥΓ Εννοείται πως δεν περιμένω από όλους αυτούς που με χλεύαζαν-ακόμη και εδώ μέσα-να ζητήσουν κάποια συγνώμη,εξάλλου κάποιοι από αυτούς θα βιώνουν την ήττα και την απογοήτευση.
Περιμένω όμως να σιωπήσουν και να μην προκαλέσουν ξανά,όσοι τότε ειρωνεύονταν και τώρα είναι υπέρμαχοι του μνημονίου και της μη ύπαρξης εναλλακτικής λύσης….

diaman

Leave a Reply

Your email address will not be published.