Πώς να εκνευρίσετε τους πολίτες κάθε ευρωπαϊκής χώρας, χρησιμοποιώντας 5 ή λιγότερες λέξεις

Πώς να εκνευρίσετε τους πολίτες κάθε ευρωπαϊκής χώρας, χρησιμοποιώντας 5 ή λιγότερες λέξεις

Πριν από αρκετούς μήνες, ένας χρήστης του Reddit ξεκίνησε μια συζήτηση με το εξής θέμα: Πώς μπορείς να κάνεις έξαλλο τον πολίτη κάθε ευρωπαϊκής χώρας, χρησιμοποιώντας μια φράση με 5 ή λιγότερες λέξεις;

Ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα της Πολωνίας, υποδεικνύοντας πως μπορείς εύκολα να εκνευρίσεις έναν Πολωνό κάνοντας λόγο για «πολωνικά στρατόπεδα θανάτου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα που έθεσε προς συζήτηση προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο, με εκατοντάδες χρήστες του Reddit να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις. Ένας Ολλανδός είπε «Εκνευρίζομαι όταν μου λένε “Είσαι Ολλανδός; Λατρεύω την Κοπεγχάγη!”», ένας Σκωτσέζος «Όταν με ρωτούν για τη Σκωτία “Που ακριβώς είναι στην Αγγλία;”», ένας Λιθουανός «Όταν μου λένε “Είσαι ουσιαστικά Ρώσος”, “Είσαι ουσιαστικά Πολωνός” ή “Που είναι η Λιθουανία;”», ένας Αυστριακός «Όταν μας λένε “Είστε Γερμανοί”», κ.ο.κ.

Η εταιρεία design Sigmafix, η οποία δημιουργεί logo και εταιρικές ταυτότητες, βρήκε το αν λόγω thread αρκετά ενδιαφέρον, και άντλησε έμπνευση από αυτό για να δημιουργήσει ένα χάρτη που σου δείχνει πώς μπορείς να εκνευρίσεις τους πολίτες κάθε χώρας της Ευρώπης με μία μόλις φράση.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και σημειώστε τις φράσεις που καλό θα ήταν να μην σας ξεφύγουν στο επόμενο ταξίδι σας εντός Ευρώπης.

o-SIGMAGFX-570

Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.