Θεμελιώνεται μέσα στο 2016 το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς (βίντεο)

Θεμελιώνεται μέσα στο 2016 το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς (βίντεο)

Την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Αστυνομικού εντός του έτους ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης σε συνέντευξη τύπου. Παρόντες στην επίσημη ανακοίνωση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής και φυσικά ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως Καστοριάς Ευθύμιος Αμαραντίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Αστυνομικού Μεγάρου είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Καστοριάς για σχεδόν μια δεκαετία.  Ένα ερώτημα πάντως που πρέπει να απαντηθεί είναι η επικαιροποίηση της μελέτης αφού αλλάζει η χωροθέτηση και το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί. Αναφορικά με τη χρηματοδότηση του έργου ο κ. Αναγνωστάκης δήλωσε πως υπάρχουν οι χρηματοδοτικοί πόροι και δεσμεύτηκε για την άμεση έναρξη των εργασιών.

Η κ. Τελιγιορίδου σημείωσε από την πλευρά της πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Μεγάρου.

Νωρίτερα το μεσημέρι ο κ.  Αναγνωστάκης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Αστυνομικών της Καστοριάς όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Οι δηλώσεις της κ. Ολ. Τελιγιορίδου, και των κ.κ. Δ. Αναγνωστάκη, Θ. Καραπίδη και Αν. Αγγελή.

καστοριά αστυνομία (1) καστοριά αστυνομία (2) καστοριά αστυνομία (3) καστοριά αστυνομία (4) καστοριά αστυνομία (5) καστοριά αστυνομία (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.