Ποιές οι προθέσεις του κ. Καμμένου;

Μια υπουργική επίσκεψη με πολλα μηνύματα δέχτηκε η περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας τις προηγούμενες ημέρες, με σταθμούς τα στρατιωτικά φυλακια των συνόρων μας.
Ο υπουργός εθνικής άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευομενος από τον αρχηγό ΓΕΣ Αντιστρατηγο Βασίλειο Τελλιδη και τον Στραταρχη Ιωάννη Ηλιοπουλο επιθεωρησε την κατάσταση στα ελληνοαλβανικα σύνορα, διανυκτερευσε στην περιοχή του Γραμμου και ίσως! να έστειλε ένα μήνυμα στη γείτονα Αλβανία!
Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τους τοπικούς φορείς, με τον Μητροπολίτη μας κ Σεραφείμ, το Δήμαρχο Νεστοριου κ. Γκετσιο και άλλους λαμβάνοντας τα αιτήματα και τα κάποια παράπονα των φορέων.
Στα θετικά της επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προστίθενται οι διαβεβαιωσεις του ότι τα σύνορα στην περιοχή μας θα ενισχυθούν με περισσότερη στρατιωτική δύναμη, θέτοντας βέβαια και το θέμα της εθνοφυλακης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του inkastoria.gr ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι στις προθέσεις του είναι να μεταφέρει τις μονάδες και τα κέντρα νεοσυλλέκτων από τα νότια μέρη της χώρας στις παραμεθοριες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.