Πιτσιρίκι στην Κίνα γίνεται έξαλλο και απειλεί με μεταλλικό σωλήνα ελεγκτές που θέλουν να κλείσουν την οικογενειακή επιχείρηση

Οι γονείς του μικρού αγοριού που ανήκει στην μειονότητα του Ουιγούρων, δουλεύουν σε μια υπαίθρια αγορά στην Κίνα και όπως φαίνεται τη συγκεκριμένη ημέρα που εκτυλίσσεται το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο, είχε πάει μαζί τους στη δουλειά.

Στο σημείο όμως βρέθηκαν δημόσιοι υπάλληλοι – επιθεωρητές που έκαναν ελέγχους και έκριναν πως οι γονείς του πιτσιρικά δεν μπορούν να συνεχίσουν να πουλούν τα προϊόντα τους.

Προφανώς όμως λογάριασαν χωρίς τον (πραγματικό) ξενοδόχο. Ο μικρός έγινε έξαλλος, άρπαξε έναν μεταλλικό σωλήνα και άρχισε να τον κουνάει απειλητικά κατά τον επιθεωρητών ενώ όπως θα δείτε όχι μόνο φωνάζει, σε πολύ απειλητικό τόνο αλλά ακόμη και η στάση του κορμιού του δείχνει πως είναι…αμετακίνητος.

Οι επιθεωρητές αρχικά δεν τολμούν να τον πλησιάσουν. Κάποια στιγμή ένας εξ αυτών προσπαθεί να τον ηρεμήσει και το πιάνει για να τον βάλει να κάτσει σε έναν καναπέ. Αν και αρχικά ο μικρός φαίνεται να συναινεί, αλλάζει γνώμη και περνά ξανά στην επίθεση με τους επιθεωρητές να απομακρύνονται και να συνεχίζουν να παρακολουθούν την…έκρηξη οργής του από μακριά.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.