Αποστασιοποιούνται δημοτικοί Σύμβουλοι της ομάδας Χατζησυμεωνίδη

Αποστάσεις ασφαλείας τηρούν πλέον αρκετοί δημοτικοί σύμβοιυλοι της ομάδας του Μ. Χατζησυμεωνίδη, από την αντιπολιτευτική γραμμή που  ακολουθεί τελευταία  οεπικεφαλής του συνδυασμού στα Δημοτικά Συμβούλια, με προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Δημάρχου Ανέστη Αγγελή και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που κινούνται στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Αυτή την εικόνα αποκόμισαν, όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όταν σε μια στιγμή έξαρσης του πρώην Δημάρχου, είδαν τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Γιώργο Πετκανά, να αποχωρεί με νόημα από την αίθουσα!
Αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του ίδιου συνδυασμού, που εκφράζονται συνήθως δια της… απουσίας από τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από τις επιλογές του Μ. Χατζησυμεωνίδη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει προσαρμόσει την αντιπολιτευτική του ρητορική στις λαϊκίστικες “απαιτήσεις” ορισμένων “μέσων ενημερωσης”, που συγκαταλέγονται στον κύκλο των “χαμένων” υμνητών του από το πρόσφατο παρελθόν!

ΠΗΓΗ: kastoriani-estia.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.