Περιοδεία της Μαρίας Αντωνίου στη Δράμα

Περιοδεία της Μαρίας Αντωνίου στη Δράμα

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!
Περιοδεία της Μαρίας Αντωνίου στη Δράμα

 

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας, θα απευθύνει προς τους Έλληνες, από το βήμα της ΔΕΘ. Το ίδιο μήνυμα είχε την τιμή να απευθύνει, η Μαρία Αντωνίου, στην χθεσινή της επίσκεψη στη Δράμα, όπου ορίστηκε να περιοδεύσει, μαζί με τη Βουλευτή ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εν όψει της προετοιμασίας και παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

 

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Δράμας Αθανάσιο Ανδρούτσο, τον Δημήτρη Κυριαζίδη, Βουλευτής Δράμας, τον Περιφερειακό Διευθυντή ΝΔ, Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Αντώνη Πασχάλη, τον Θεόδωρο Δαμιανό, πρώην Υπουργό, Μέλος Π.Ε. ΝΔ και άλλα τοπικά στελέχη, επισκεφθήκανε, συναντηθήκανε και συζητήσανε με τα διοικητικά συμβούλια και άλλους πολίτες στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΟΠ, Ρόδια, Αγροτικό Συνεταιρισμό Μενοικίου, Σύλλογο Νευροκοπίου Πατάτας, Σύλλογο Κτηνοτρόφων  Νευροκοπίου , ενώ αμέσως μετά δόθηκε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετική με όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κεντρική εκδήλωση-ομιλία στην αίθουσα του επιμελητηρίου Δράμας όπου ανέπτυξα το σχέδιο και το όραμά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

 

Σχέδιο και όραμα βασισμένο στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Αλλά και στο σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς. Στις προϋποθέσεις, δηλαδή, που είναι αναγκαίες για να λειτουργεί ένα Κράτος Δικαίου και για να προστατευθούν πρωτίστως οι πιο αδύναμοι.

 

Αιχμή του δόρατος στο σχέδιο αυτό είναι η ιδιωτική οικονομία, ως ατμομηχανή της παραγωγικής Ελλάδας και πηγή δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας για τους Έλληνες. Γιατί η πρώτη προτεραιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι δουλειές για τους πολλούς.
Το συμπέρασμα είναι πλέον ξεκάθαρο:

Η Ελλάδα έχει ανάγκη μια αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που θα διασφαλίσει στον τόπο την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται. Και θα φέρει νέες επενδύσεις και νέες, καλύτερα αμειβόμενες, θέσεις εργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.