Πενθήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Αναχωρεί αύριο Πέμπτη και επιστρέφει την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο του ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΝΔ. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ταξιδιού του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Το πρώτο του ταξίδι στις ΗΠΑ πραγματοποιεί με την ιδιότητα του προέδρου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναχωρεί αύριο Πέμπτη για Νέα Υόρκη. Ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για πέντε μέρες και θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραβρεθεί την Κυριακή ως «τελετάρχης» στην παρέλαση που διοργανώνουν οι Έλληνες Ομογενείς στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κάτι που άλλωστε του είχαν ζητήσει με επιστολή τους προς τον κ. Μητσοτάκη, λίγες μέρες μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει δια ζώσης με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες και επιχειρηματίες, κυρίως προερχόμενους από την ομογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους βασικούς στόχους του κ. Μητσοτάκη με την επίσκεψή του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είναι να σηματοδοτήσει το ενδιαφέρον της ΝΔ για την προώθηση της ψήφου των ομογενών στις Ελληνικές εθνικές εκλογές.

Στο μεταξύ, η εντολή που έχουν τα στελέχη της ΝΔ είναι να συνεχίσουν σε ρυθμούς σκληρού ροκ και όλα τα σφυριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χτυπάνε στο αίτημα των εκλογών. Σ’ αυτή την κατεύθυνση η ρητορική της ΝΔ οξύνεται με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να κάνει λόγο για «κυβέρνηση παρωδία» με αφορμή τις αντικρουόμενες όπως τις διαβάζει η ΝΔ, δηλώσεις Τσίπρα και Σταθάκη για το χρέος.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν ξέρει ούτε τι λέει, ούτε τι θέλει, ούτε τι κάνει. Είναι παρωδία. Είναι επικίνδυνη. Πρέπει να φύγει» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος, ενώ πυρά κατά του Γιώργου Σταθάκη και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πηγή: News247.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.