Πάτρα: Ψέκασε τους μαθητές που την μπουγέλωσαν με σπρέι πιπεριού – Χαμός έξω από σχολείο!

Πάτρα: Ψέκασε τους μαθητές που την μπουγέλωσαν με σπρέι πιπεριού – Χαμός έξω από σχολείο!

Η 40χρονη, οι μαθητές, μία καθηγήτρια και ο διευθυντής κατέληξαν στο 3ο αστυνομικό τμήμα, ενώ 3 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στα δικαστήρια της Πάτρας…

Στα δικαστήρια της Πάτρας θα βρεθούν σήμερα η 40χρονη γυναίκα που φέρεται να ψέκασε με σπρέι πιπεριού μαθητές με τους οποίους πιο πριν είχε λογομαχήσει αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της έριξαν κροτίδα και μπουγέλο με νερό, αλλά και ο μαθητής που υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για το περιστατικό. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο προαύλιο λυκείου της Πάτρας την ώρα που σχολούσαν οι μαθητές. Η 40χρονη, οι μαθητές, μία καθηγήτρια και ο διευθυντής κατέληξαν στο 3ο αστυνομικό τμήμα, ενώ 3 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει κοντά στο σχολείο, υπέβαλλε μήνυση στον 18χρονο μαθητή (και για εξύβριση) καθώς και στον 57χρονο διευθυντή του Λυκείου ενώ ο μαθητής με τη σειρά του υπέβαλλε μήνυση στην γυναίκα. Τόσο ο νεαρός μαθητής της Γ’ λυκείου όσο και η 40χρονη γυναίκα αφέθηκαν ελεύθεροι και θα κληθούν αυτοβούλως ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα το πρωί.

Αναφορικά με τον Διευθυντή του σχολείου, τον οποίο και κατηγορεί η 40χρονη ότι δεν φρόντισε για την συγκράτηση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αφέθηκε ελεύθερος από την πρώτη σχεδόν στιγμή ενώ σχηματίστηκε δικογραφία που θα σταλεί στον εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι το σπρέι που βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας, κατασχέθηκε από την αστυνομία μιας και θεωρείται παράνομο και αδίκημα η κατοχή και χρήση του.

Πηγή: thebest.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.