Παρούσα σε δύο πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις η Μαρία Αντωνίου

Παρούσα σε δύο πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις  η Μαρία Αντωνίου

Σε δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, προσκεκλημένη από τα Διοικητικά Συμβούλια των διοργανωτών της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μία ακόμη αξιόλογη Ημερίδα του Συλλόγου «Μαζί σου» και για τον λόγο αυτό στον σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για τη δράση και τις πρωτοβουλίες του, τονίζοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης και της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Λίγο αργότερα έδωσε το παρών στην ετήσια συνεστίαση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Καστοριάς, με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών «Thanksgiving Day», όπου απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό στους πολυάριθμους συνδαιτυμόνες.

Η Μαρία Αντωνίου, συγχαίροντας το Διοικητικό Συμβούλιο για την διατήρηση των παραδόσεων που συμβάλλουν και ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ανακάλυψε σήμερα την Αμερική, αλλά ασκεί πολιτική με βάση τα διαχρονικά εθνικά συμφέροντα και τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας. Για τη ΝΔ οι σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελούν σταθερή επιλογή της εθνικής μας στρατηγικής.

p1160932

p1160934

p1160944

p1160962

p1160976

p1160979

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.