Παπανδρέου: Έπρεπε να είχα διώξει τους αποστάτες όπως ο Τσίπρας

Αυτόνομη κάθοδος για ΚΙΔΗΣΟ – Η κ. Γεννηματά έθετε ως προϋπόθεση να αυτοδιαλυθεί το Κίνημα Σοσιαλιστών και να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής.

 

Οξύτατη επίθεση στον Βαγγέλη Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος κάνοντας λόγο για «αποστάτες», και αφήνοντας αιχμές για την υπόθεση των εξοπλιστικών. Το ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές.

«Το να φύγω από το ΠΑΣΟΚ ήταν ό,τι πιο ευγενικό μπορούσα να κάνω… Κανονικά θα έπρεπε να είχα διώξει τους αποστάτες όταν ήμουν πρωθυπουργός όπως έκανε ο Τσίπρας και να ερευνηθεί το βρόμικο 2011 όπως το βρόμικο ‘89» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υποψήφιος πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι ο κ. Μεϊμαρακης» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός. Είπε επίσης ότι «η Δεξιά δε θέλει να αλλάξει την Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί.»

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε δε ότι δικαιώθηκαν οι επιλογές των κυβερνήσεων του.

Τόνισε ότι στις διαβουλεύσεις με την κ. Γεννηματά της είχε προτείνει να τα ξεχάσουν όλα και να πάνε όλοι μαζί σε μία εκλογική συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων. Ωστόσο όπως είπε ο κ. Παπανδρέου «η κ. Γεννηματά έθετε ως προϋπόθεση να αυτοδιαλυθεί το Κίνημα Σοσιαλιστών και να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.