ΠΑΟΚ: Πλάνο για αληθινό Μπερμπάτοφ!

Συνολικά 730 λεπτά συμμετοχής (σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις) και 3 γκολ δεν είναι επίδοση που ταιριάζει σε έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Για τον Βούλγαρο, άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι (με συμβόλαιο που μαζί με τα μπόνους θα μπορούσε να φτάσει τα 2 εκ. ευρώ για ένα χρόνο) και πέτυχε να κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως λέει και ο ίδιος, δώρο για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει πράγματα από τον Μπερμπάτοφ και προς το παρόν το κάνει μόνο σε επίπεδο μάρκετινγκ.

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί σειρά προϊόντων, αλλά και ρούχων με το όνομα “Μπερμπάτοφ” και η “ασπρόμαυρη ΠΑΕ” προσδοκά σε σημαντικά έσοδα. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να κάνει διαφημιστική καμπάνια και στην γειτονική Βουλγαρία, εκεί που ο “Μίτκο” αποτελεί εθνικό ήρωα.

Το μήνυμα Βεζυρτζή

Με το αγωνιστικό κομμάτι τι γίνεται όμως; Μπορεί σήμερα η συζήτηση που είχε ο Νίκος Βεζυρτζής με τον Ίγκορ Τούντορ (όπως και με τους Αγγελίδη, Άρνεσεν) να είχε μεταγραφικό χαρακτήρα, αλλά οι δύο άνδρες τα είχαν πει και πριν λίγες μέρες. Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση γύρω από τα θέματα της ομάδας, υπήρχε και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο Μπερμπάτοφ.

Ο Βεζυρτζής εξέφρασε τον προβληματισμό της διοίκησης και του Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι ακόμη η ομάδα δεν έχει πάρει όσα περίμενε από τον Μπερμπάτοφ. Και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Κροάτη τεχνικό:

“Κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσουμε αυτό τον σπουδαίο παίκτη στον οποίο έχει επενδύσει η ομάδα”.

Γεύμα με εξηγήσεις και αγωνιστική ανάλυση

Φυσικά, και ο ίδιος ο Τούντορ προβληματίζεται εδώ και καιρό γιατί δεν έχει πάρει ακόμη αυτά που ο Μπερμπάτοφ μπορεί να δώσει με το ξεχωριστό ταλέντο του στην ομάδα.

Μάλιστα, πρόσφατα γευμάτισε παρέα με τον Βούλγαρο επιθετικό και μίλησαν για όλα. Άκουσε και την γνώμη του “Μίτκο”-και σε κάποιο βαθμό και τα παράπονά του για τη μη χρησιμοποίηση σε ορισμένα παιχνίδια-και ανέλυσε και ο ίδιος τις σκέψεις του.

Και μίλησε μαζί του για το αγωνιστικό πλάνο που θα του επιτρέψει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο.

Ο Μπερμπάτοφ θα είναι βασικός -ίσως μαζί με Κλάους και Μακ – την Τετάρτη (6/1) στη Μυτιλήνη (η σκέψη ήταν αυτό να συμβεί και στην Ξάνθη) και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έχει αλλάξει στον ρόλο του Βούλγαρου και πόσο πλέον η ομάδα θα τον αξιοποιήσει.

Ο ίδιος, πάντως, στο στενό περιβάλλον του έχει εκφράσει την μεγάλη δίψα να “απαντήσει” μέσα στο γήπεδο σε όσους τον αμφισβήτησαν.

http://www.sport24.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.