Πανσέληνος Αυγούστου: Που θα είναι ελεύθερη η είσοδος – Όλες οι εκδηλώσεις

Πανσέληνος Αυγούστου: Που θα είναι ελεύθερη η είσοδος – Όλες οι εκδηλώσεις

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι από τις εντυπωσιακές όλου του χρόνου. Γι’ αυτό όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το υπουργείο Πολιτισμού αφήνει ελεύθερη την είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ έχει προγραμματιστεί και σειρά εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, με αφορμή την αυγουστιάτικη Πανσέληνο το υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει εκδηλώσεις σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.download

Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να βρεθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία με τη λάμψη της αυγουστιάτικης πανσελήνου και να συμμετέχουν σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, εκθέσεις, προβολές ταινιών, παραστάσεις θεάτρου σκιών.

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, φέτος θα είναι ανοιχτός για το κοινό έως και τα μεσάνυχτα και ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 29 Αυγούστου, όλη την ημέρα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, οποιαδήποτε εκδήλωση λάβει χώρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου (όπως η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση -μιούζικαλ “Η Μελωδία της Ευτυχίας” ), δεν εντάσσεται στις εκδηλώσεις Πανσελήνου 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.