Ανακοίνωση του Α.Σ. Παναργειακού για τον Δ. Δατσιάδη που πλέον θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α1

Ανακοίνωση του Α.Σ. Παναργειακού για τον Δ. Δατσιάδη που πλέον θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α1

Ο ύψους 1,90 playmaker του Α.Σ. Άργους Ορεστικού και γεννηθής το 2001, Δατσιάδης Δωρόθεος, επιλέχθηκε μεταξύ των 16 καλύτερων παικτών σε πανελλήνιο επίπεδο, σε συγκέντρωση των 50 καλύτερων καλαθοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό. Ο Δωρόθεος διακρίθηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά και κατοχύρωσε μία θέση στην τελική 16άδα . Αυτή ήταν μόνο η αρχή για τον παίκτη.

Στις 22-26 Αυγούστου θα αγωνιστεί με τα χρώματα Εθνικής Ελλάδος στο προπαιδικό τμήμα, στο τριεθνές τουρνουά μπάσκετ στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας και θα διεξαχθεί στον Κολινδρό.
Ο πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών κ.Λιόλιος, (ομάδα που θα αγωνίζεται πλέον στην Α1 του ελληνικού πρωταθλήματος) αναγνώρισε το σπουδαίο ταλέντο του παίκτη από το Άργος Ορεστικό και τον ενέταξε άμεσα στο δυναμικό της ομάδας του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Παναργειακού συγχαίρει θερμά τον Δωρόθεο για την πρόοδο του και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση. Πάντα σιδερένιος!!!

Επίσης εύχεται σε όλους τους παίχτες που αγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δωρόθεου που στην ηλικία των 15 χρόνων αφήνει το Άργος για να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

unnamed (4) unnamed (5)

http://www.panargiakosfc.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.