Ξεκινούν μαθήματα για παιδάκια από το Oxygen Health Club

Ξεκινούν μαθήματα για παιδάκια από το Oxygen Health Club

Η γυμναστική δεν είναι μόδα, δεν είναι τάση, δεν είναι trend.

Η γυμναστική είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μας που πρέπει να το αγαπήσουμε, να το στριμώξουμε (ενδεχομένως) στην μέρα μας, ώστε να μας αναζωογωνίσει γεμίζοντας μας με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Διάλειμμα από την καθημερινότητα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα και μάθημα ζωής αποτελούν τα μαθήματα Ακροβατικής και χορού που ξεκινούν και θα γίνονται καθημερινά στο Άργος Ορεστικό. Κάθε μέρα λοιπόν ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους μικρούς μας, από την γυμνάστηρια Δώρα Φιλίππου, ακροβατική και πολύ χωρό, στις 17:00 το απόγευμα… εκτός Παρασκευής και το Σάββατο Μοντέρνος χορός από την Δασκάλα χορού Κατερίνα Κοκκίνου.

Πόση ώρα διαρκεί κάθε μάθημα; Το ραντεβού των μικρών με το χορό και με την γυμναστική  διαρκεί κάτι λιγότερο από μία ώρα. Πρόκειται για ένα πολύ οφέλιμο πρόγραμμα με έντονη εξάσκηση και περισσότερη ώρα θα μπορούσε να εξαντλήσει τα παιδάκια.

 Μήπως είναι επικίνδυνο να χτυπήσουν; Λογικό ερώτημα! Ακούς για έντονη άσκηση ακροβατική γυμναστική, για χορευτικές κινήσεις… Κι αν πέσεις; Ο χώρος καθώς και όλο το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει 100% ασφάλεια, τόσο στον τρόπο με τον οποίο εκτελείτε, όσο και με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό γυμναστές που επιτηρούν τα παιδάκια.

Δείτε ανατικότερα το πρόγραμμα του γυμναστηρίου:oxygen1

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηέφωνο: 2467 041000

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published.