Δώδεκα ώρες «όμηρος» των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (απίστευτες εικόνες)

Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή, όταν αγρότες προσπάθησαν να κάνουν έφοδο στο κτίριο της κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εκεί όπου για 12 συνεχόμενες ώρες είναι εγκλωβισμένος από τους διαδηλωτές ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απομακρύνουν τους αγρότες που διαμαρτύρονται, ενώ το κλίμα παραμένει έκρυθμο αφού περισσότεροι από 2.000 αγρότες έχουν συγκεντρωθεί έξω από κτίριο και περιμένουν έξω από το κτίριο.

Το πρωί σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπη, όταν αγρότες ζήτησαν από τον υπουργό να βγει έξω από το κτίριο για να τους μιλήσει. Ωστόσο, όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, οι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου και απωθήθηκαν από μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην είσοδο.

Όμως, το κλίμα όσο περνούσε η ώρα δυναμιτιζόταν. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να κληθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Στη θέα των ΜΑΤ οι αγρότες δεν πτοήθηκαν, αλλά και πάλι προσπάθησαν να μπουν μέσα.

Φωτογραφίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.