Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πακιστάν θα συνεχίσει τελικά ο Ολυμπιακός

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πακιστάν θα συνεχίσει τελικά ο Ολυμπιακός

Δεν δείχνουν να πτοούνται στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, έπειτα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για οριστική ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» Π.Α.Ε., συνεδρίαζαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, αναζητώντας λύσεις ώστε η ομάδα να μην στερηθεί από το πουθενά έναν από τους προβλεπόμενους για κατάκτηση τίτλους της και παράλληλα να παραμείνει «ζεστή» αγωνιστικά ενόψει της επερχόμενης φιέστας της.

Αρχικά, εξετάστηκε η διοργάνωση ενός Κυπέλλου στο οποίο θα συμμετείχαν οι ομάδες-δορυφόροι του Ολυμπιακού, οι οποίες όμως στους αγώνες ενάντια στους Πειραιώτες θα είχαν το δικαίωμα να δηλώσουν μόλις 7 παίκτες. Στη συνέχεια, έπεσε στο τραπέζι η αγορά του Κυπέλλου κατευθείαν από το κατάστημα που τα προμηθεύει στην ΕΠΟ, όμως εντέλει, η λύση που προκρίθηκε ήταν η συμμετοχή του «δαφνοστεφανωμένου» στην ημιτελική φάση του πακιστανικού Κυπέλλου.

Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες του στη χώρα και κατόρθωσε να δηλώσει την ομάδα στους «4» του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Άφγκαν. Αν προκριθεί στον μεγάλο τελικό, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Καράτσι-Μπάλοχ. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Καραϊσκάκης, ενώ ο τροπαιούχος θα λάβει πριμ αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Με έναν σμπάρο συνδυάζουμε δυο τρυγόνια. Αφενός μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν διεθνή τίτλο κι αφετέρου τα παιδιά θα αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο απ’ αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο τόσα χρόνια μας κρατάει πίσω. Ο καλύτερος ας κερδίσει», σχολίασε στέλεχος της ερυθρόλευκης διοίκησης, κρατώντας δίπλα του τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Άφγκαν, οι οποίες με βάση την πακιστανική παράδοση είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα και τα μάτια τους και δεμένα τα χέρια και τα πόδια τους.

tokoulouri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.